Frequently Asked Questions (FAQ)

Waarom werd Wikings Education, of kortweg Weduc opgericht?

Uit de noodzaak naar goedkoper studiemateriaal en een goed onderhouden studentenplatform is vanuit de faculteitsclub Wikings-NSK de vzw Weduc, Wikings Education, ontstaan. Hierbij zitten we niet stil om, naast het bestaande aanbod, tegen de komende jaren ons cursusaanbod met respect voor docent en student uit te breiden. Ook op het forum kunnen jullie terecht voor vragen, samenvattingen en dergelijke.

Is het materiaal bij Weduc goedkoper dan elders?

Absoluut! U mag zelf de proef op de som nemen en onze prijzen gaan vergelijken, maar we zijn er 100% zeker van dat Weduc jullie als goedkoopste van al jullie materiaal kan voorzien. Dankzij de oprichting van een efficiente vzw met lage werkingskosten en duurzame contacten met uitgeverijen, drukkerijen en proffen streven we maar 1 doel na: cursusmateriaal op een zo goedkoop mogelijke manier tot de student brengen. Hiermee hanteren we een compleet andere visie dan bestaande handelszaken.

Hoe kan ik mijn cursusmateriaal bestellen?

Er zijn voorlopig 2 mogelijkheden:

Allereerst kan je doodeenvoudig je bestelling doen via www.weduc.be. Weduc zorgt er dan voor dat het pakketje met jouw bestelling zo snel mogelijk klaar ligt in het cursusdienstlokaal dat je kan vinden aan de Unifac permanentie in de Kleine Kauwenberg 22, vlak naast de grote K-blok. Aangezien onze openingsuren ieder semester veranderen, verwijzen we u door naar ons facebookprofiel waar u de openingsuren terug kan vinden.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst krijg je een mailtje met een bevestiging en je bestelling ID. Dit nummer heb je nodig om je bestelling af te komen halen. Het is ook mogelijk om te betalen via bancontact. Breng ook steeds je UA-studentenkaart of identiteitskaart mee zodat we snel kunnen controleren welke bestelling de jouwe is.

Een 2de mogelijkheid is je materiaal rechtstreeks te kopen aan je leslokaal zelf. Op regelmatige tijdstippen vind je een deel van de Weducploeg terug aan de aula’s waar we klaarstaan met de boeken die jij nodig hebt om je les verder te volgen. Zo hoef jij geen stap te veel te zetten om al je materiaal bij elkaar te vinden. Betaling gebeurt ook hier ter plekke. Check regelmatig de facebookpagina van Weduc waar we jullie zo veel mogelijk up-to-date houden. Word dus snel vriend van Weduc op Facebook!

Kan ik het Weduc-materiaal weldegelijk gebruiken voor mijn vakken of gebruikt de desbetreffende prof ander materiaal?

Al onze boeken zijn in nauw overleg met de desbetreffende docenten en cursusleiders besteld.

Zo kan je op je beide oren slapen dat je weldegelijk het juiste materiaal in huis hebt wanneer je bij Weduc bestelt.

Moet ik een Wikings-NSK lidkaart bezitten om mijn cursusmateriaal te bestellen?

Neen. De verkoop van al ons materiaal is open voor alle studenten aan de Universiteit Antwerpen. Daarmee blijft een Wikings-NSK lidkaart uiteraard wel een echt hebbeding! Wil je naast het studeren ook de studententijd van je leven beleven en genieten van tal van kortingen en voordelen op alle Wikings-NSK activiteiten? Schaf het ding dan nu nog aan!

Bij wie kan ik mijn vragen kwijt over Weduc?

In de raad van bestuur van Weduc zetelen 3 personen. Andreas Pels, Tim De Geest en Joren Gijsbrechts coördineren de Cursusdienst 12-13 in principe als geheel en werken nauw samen met 4 werkende leden: Pieter Van de Mierop, Arne Wintraecken, Laura Van Steen en Laura Van den Bosch. Hiernaast kan je bij iedereen van het Wikings-NSK praesidium terecht en zij zullen je in elk geval verder kunnen helpen. Ben je niet in de buurt van de campus? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@weduc.be en we beantwoorden zo snel mogelijk al jullie vragen.

Algemene Voorwaarden - Missie